Home / Nieuws / Stöckli Variable All Mountain collectie en wereldbekertechnologie in de nieuwe Laser-serie

Stöckli Variable All Mountain collectie en wereldbekertechnologie in de nieuwe Laser-serie

Stöckli blijft zijn tradities – ondanks een dure Zwitserse frank – trouw en blijft zijn ski’s in Zwitserland fabriceren. In de nieuwe collectie vinden we een paar opmerkelijke modellen. De Spirit 02 is een uit bamboe gemaakte pistecarver, die de gebruikte materialen ook visueel toont.

Scale: 4 keer 4 = 16 modellen

Stöckli biedt vier modellen (Alpha, Beta, Gamma en Delta) in vier verschillende lengtes (XS, S, M en L) aan. Dat maakt zestien mogelijke combinaties van een piste georiënteerde allmountain-collectie. De gemiddelde breedte in de Scale begint met 72 millimeter Alpha XS en reikt tot 84 millimeter bij de Scale Delta L. Skiërs kunnen daarbij naar capaciteiten, stijl, gewicht en grootte de voor hem ideale ski zoeken. Twee vormen zijn beschikbaar, X en Y genaamd, waarbij de X-vorm een kortere radius heeft.

Laser GS en SL: VRT in het performance-segment

Ook Stöckli heeft een racehart, de successen van Tina Maze bewijzen dat volop. Uit de raceserie komt nu de Vario Racing-Technologie (VRT) in de performance-carver. Terug te vinden in de nieuwe Laser GS en Laser SL.

Bron: dit artikel is overgenomen van skiinfo.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *