Home / Geen categorie / Hohsaas Race – Stöckli Team Bibian Mentel

Hohsaas Race – Stöckli Team Bibian Mentel

Beste Stöckli vrienden,

Wij gaan met het Stöckli raceteam geld bij elkaar skiën om de droom van Bibian Mentel te realiseren. Met deze race willen wij het skiën mogelijk maken voor kinderen met een lichamelijke beperking. Zie hieronder ons team dat in een 12 uur durende race zoveel mogelijk geld bij elkaar gaat skiën. Laat uw (zakelijke) hart spreken en help ons, of het nu € 5,00 of € 500,00 is wij willen niet alleen de race winnen maar ook een recordbedrag ophalen.

Alvast bedankt,
André Vermaas | MyGear BV

Wij zijn Femke, Cédric en Marlou en wij zullen namens Stöckli gaan deelnemen aan de Hohsaas 12-uurs skirace. Deze race is een fundraiser voor de Mentelity Games, een 4-daags ski en snowboard event voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking. Wij zijn drie ervaren skileraren die op 22 maart 2020 in Zwitserland de uitdaging aan gaan om met Stichting Mentelity zoveel mogelijk geld op te halen voor de Games. Hiermee hopen wij ook mensen die deze kans normaal niet krijgen, te kunnen laten delen in het plezier dat wintersporten oplevert!

Wilt u ook helpen door middel van een donatie? Kijk op onze actiepagina voor meer informatie!

Over ons

Mijn naam is Femke Schrauwen, 25 jaar oud. Ik voel me bevoorrecht dat ik van mijn sport kan genieten en deze ook met anderen kan delen met een lichaam dat mij nergens in beperkt. Het lijkt me een geweldige kans om het delen van de sport nog breder te kunnen trekken en dit ook te doen met en voor mensen die al bekend waren met wintersport, of er nieuwsgierig naar zijn, maar door een lichamelijke uitdaging nog nooit de kans hebben gehad dit op een andere manier te ervaren. De Hohsaas 12-uursrace is voor mij een fysieke uitdaging om juist die mensen te supporten die iedere dag zo’n uitdaging aangaan!

Hallo, mijn naam is Cédric Defaix en ik ben een 21 jarige sportkunde student. Ik probeer zo veel mogelijk mensen de lol van het skiën in te laten zien. Van mijn familie tot aan mijn gasten in Oostenrijk tot aan de gasten van onze Nederlandse skischool. Ik vind het een waanzinnige kans om die groep nog groter te maken door een steentje bij te dragen aan de Mentelity Games. Iedereen moet kunnen genieten van skiën, geen lichamelijke of geestelijke beperking zou mensen dit geweldige gevoel mogen ontnemen.

Ik ben Marlou Peijs, 28 jaar oud. Ik vind leuk om mijn passie voor wintersport te delen en wil graag dat iedereen van wintersport kan genieten! Door middel van mijn deelname aan de Hohsaas 12uurs race hoop ik er voor te zorgen dat dit ook voor mensen met een beperking wat makkelijk wordt! Met sportieve groet, Femke, Cédric en Marlou

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *