Home / Stolt of Sweden

Stolt of Sweden

Stolt of Sweden - Bootski's

De bootski’s zijn op een aantal manieren toepaspaar:
1. Ideaal als trainingshulpmiddel: met de bootski word je gedwongen centraal op je ski te staan, achterop hangen wordt meteen afgestraft. Zo kun je jezelf trainen op de piste!
2. Lesgeven aan kinderen: het grootste probleem? De ski’s die constant over elkaar kruisen wanneer je een kind tussen je benen de eerste bochten probeert te laten draaien. Dankzij de bootski’s zitten jouw ski’s niet meer in de weg en ben je ook veel wendbaarder. Deze combinatie zorgt voor comfort bij de eerste afdaling van je kinderen.
3. Voor kinderen om spelenderwijs te leren skiën. In plaats van de lange ski’s onder hun voeten kunnen kinderen op de bootski’s spelenderwijs kennis maken met glijden, schaatsen en andere bewegingen.
4. Freestyle: weer een nieuwe uitdaging om de vetste trucs op te kunnen uitvoeren. Neem hier een voorbeeld aan: https://www.facebook.com/2146633885449093/videos/544823782718748

De bootski’s kun je meenemen in je rugzak, dus elk moment op de piste kun je ervoor kiezen om een afdaling op de bootski’s te gaan!

In de verpakking zit 1 paar (2 stuks) bootski’s en 2 maal een set van 2 beugels welke worden gebruikt om de maat van het artikel aan te kunnen passen. Dit gaat erg gemakkelijk, hier is enkel de meegeleverde imbus voor nodig.