Home / Stockli / Nieuwe collectie seizoen 2018/2019!

Nieuwe collectie seizoen 2018/2019!

Nieuwste collectie 2018/2019 nu online! Download de nieuwe brochure hier.
Nieuw in de collectie:
De Laser WRT: World Cup Racing Team. Dit zegt op zichzelf al genoeg. De ski brengt de kwaliteiten van een slalom ski samen met de kwaliteiten van een reuzeslalom ski. Deze ski brengt behendigheid en stabiliteit samen, hierdoor kan deze reuzeslalomski ook optimaal gebruikt worden voor het skiën van kortere bochten. In combinatie met de STO R-Speed plaat en de R-16 binding wordt aan alle eisen voldaan om de meest uitdagende pistes en omstandigheden te overwinnen.

De Laser MX: een damesski, perfect passend in de Laser lijn. Voor de ontwikkeling en het testen van deze ski is nauw samengewerkt met Tina Maze, meervoudig wereld en Olympisch kampioene. Deze lichtgewicht ski is behendig door de lichte kern en de perfect getunede geometrie, hierdoor is de ski optimaal op zowel de piste als net buiten de piste. De ski is speels en daarnaast optimaal om met gemak bochten te draaien, een typische eigenschap van de Laser collectie.

De Edge 88: een superlichte toerski. De beste vriend van iedere berggids. Eigenschappen zoals ‘Hollow -Titec’ technologie, ‘Super Light Core’ en ‘Special Light Touring Edge’ maken deze ski zeer licht en daardoor optimaal als tourski. Door de speciale achterkant kan er meer zekerheid worden geboden dat de tourvellen veilig blijven zitten, ook onder extreme omstandigheden.

 

Schermafbeelding 2018-07-12 om 15.26.26

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *