DAHU SKISCHOENEN

Heeft u al kennis gemaakt met de innovatieve en multifunctionele skischoen van Dahu? Deze skischoen kan naast het skiën nog heel veel meer. Zo kunt u met deze schoen een heerlijke wandeling door de bergen maken, autorijden of aprés skiën. Met deze praktische skischoen stapt u gemakkelijk uit de buitenschaal en loopt u vervolgens weg met de zachte en comfortabele binnenschoen. Zo wordt uw skiplezier zeker vergroot.

De DAHU collectie combineert performance met looks. De gehele collectie openbaart al zijn technische kwaliteiten op de pistes, met een optimale ski-overdracht en is daarnaast zeer praktisch, waardoor je je de gehele dag optimaal kunt verplaatsen met het maximale comfort. Performance skiën wordt een genot!

De stijfheid van de skischoen is verzekerd door het gebruik van Grilamid® in de samenstelling van de buitenschaal, als toevoeging tot een schoen die al versterkt is door Rhenoflex®. Het vetersysteem garandeert een precieze insluiting van de voet, wreef, enkel en het onderbeen waardoor de voet perfect op zijn plaats blijft.

Het harde en het zachte gedeelte van de schoen wordt verbonden door een aluminium knop (aluminum ankle) en door een railsysteem op de bodem van de buitenschaal, welke perfect aansluit op het rubberprofiel van de schoen. Tenslotte zet de Power Beam knop de achterkant vast en zorgt voor een zeer goede ondersteuning aan de achterkant. Je hebt nog nooit een zo goed presterende én comfortabele skischoen gezien!

De DAHU sneeuwschoen is uitgerust met een waterproef en ademend membraam en met Primaloft ® thermische isolatie aan de binnenzijde van de schoen, waardoor je voeten altijd warm en droog zullen zijn, hoe koud of nat de weercondities ook zijn.

Dahu Skischoenen