DAHU SKISCHOENEN

Dahu is een meermaals bekroond en uiterst innovatief Zwitsers bedrijf, gevestigd in het hart van de Alpen. Dahu heeft een volledig nieuwe state of the art skischoen ontwikkeld. Een luxe winterlaars die past in een lichtgewicht exoskelet gemaakt van hoogwaardig Grilamid polamyde. Met de winterlaars kunt u wandelen, autorijden en après-skiën, terwijl deze tezamen met het exoskelet een uitstekende Alpine skischoen vormt. Maak kennis met Dahu en download de brochure of ga langs bij een van onze Dahu dealers

De DAHU collectie combineert performance met looks. De gehele collectie openbaart al zijn technische kwaliteiten op de pistes, met een optimale ski-overdracht en is daarnaast zeer praktisch, waardoor je je de gehele dag optimaal kunt verplaatsen met het maximale comfort. Performance skiën wordt een genot!

De stijfheid van de skischoen is verzekerd door het gebruik van Grilamid® in de samenstelling van de buitenschaal, als toevoeging tot een schoen die al versterkt is door Rhenoflex®. Het vetersysteem garandeert een precieze insluiting van de voet, wreef, enkel en het onderbeen waardoor de voet perfect op zijn plaats blijft.

Het harde en het zachte gedeelte van de schoen wordt verbonden door een aluminium knop (aluminum ankle) en door een railsysteem op de bodem van de buitenschaal, welke perfect aansluit op het rubberprofiel van de schoen. Tenslotte zet de Power Beam knop de achterkant vast en zorgt voor een zeer goede ondersteuning aan de achterkant. Je hebt nog nooit een zo goed presterende én comfortabele skischoen gezien!

De DAHU sneeuwschoen is uitgerust met een waterproef en ademend membraam en met Primaloft ® thermische isolatie aan de binnenzijde van de schoen, waardoor je voeten altijd warm en droog zullen zijn, hoe koud of nat de weercondities ook zijn.

Dahu Skischoenen